Een congres en sprekers voor al je zintuigen

Letterlijk? Al je zintuigen? Jazeker, alle zes. Je gaat het ervaren op het buiten-congres van de NVA op 17 september aanstaande. De sprekers spelen daarin een prominente rol. Geur is een verrassend aspect aan dit congres en daar vertellen we volgende week meer over.

Maar nu eerst: de sprekers
Op een acupunctuurcongres mag je sprekers verwachten die iets over ons vakgebied vertellen. Via de vijf elementen of vijf fasen gaan we de dag door.
We stellen de sprekers graag aan je voor. Maar lees onderaan nog wel even verder over de zintuigen!

Hout

Maya Fridman en Erich Berghammer, celliste en aromajockey 

Aether, een concert van geur en geluid

Vuur

Mei Long, specialist Vijf Elementen Acupunctuur

Vijf elementen acupunctuur voor welzijn en fysieke en geestelijke gezondheid

Aarde

Jutta Koehler, therapeut/expert Chinese voedingsleer

Kluiven of niet kluiven – waarom een vette hap je leven kan redden

Metaal

Arno Roelofs, acupuncturist en Jungian Analyst

Het volgen van de innerlijke weg

Water

Dianne Sommers, filosoof en acupuncturist

Landen in dao

Horen, zien, proeven en voelen
Je oren krijgen meer dan woorden alleen en je komt ogen te kort in en om Shelter 611. Aan de andere kant, we gaan je ook vragen om je ogen een poosje dicht te doen, als je dat wilt natuurlijk. Het water loopt je in de mond bij de verhalen over voeding. En bij de heerlijke hapjes en lunch tussen de bedrijven door, maar dat terzijde. En het voelen? Tja, we hopen, wensen, dat je kippenvel krijgt van wat je meemaakt tijdens de verschillende momenten van de dag, dat je wordt geraakt door een inzicht uit de klassieke teksten, de schoonheid van de cyclus van het leven, de micro- en macrokosmos, gepresenteerd door onze sprekers en performers. En dat je je kunt warmen aan de collega’s om je heen, waarmee je de liefde voor ons fantastische vak deelt.

Zesde zintuig
Daar kun je je evenwichtsorgaan of je intuïtie mee bedoelen. Ben je geland in jezelf tijdens dit congres dan kun je volledig vertrouwen op je evenwicht, letterlijk en figuurlijk. Zes zintuigen gevoed en voldaan. Check!

Beleef het mee!
Lees alles over het NVA Jubileumcongres op 17 september! Of ga met een snelle link naar inschrijving, het programma of de festivalvibes. En word net zo enthousiast als wij!