Een congres met festivalvibes!

19-08-2022 geplaatst in Actualiteit

Mocht je denken dat straks de hapjes en de lunch worden geserveerd in een saai bedrijfsrestaurant, dan helpen wij je met veel plezier uit de droom. Een stoere, spannende locatie vraagt om een eigentijdse sfeer en catering. Festivalvibes dus! Niet omdat die vibes nou zo spannend zijn maar juist heerlijk ontspannend en uitnodigend. Precies wat het NVA Jubileumcongres op 17 september in Shelter 611 zo bijzonder maakt!

Ongedwongen
Zowel in de shelter als in de buitentent kun je je in de pauzes laven aan een ongedwongen, bohemian sfeertje. De ruimtes worden door de festivalexperts van Eventfull verfraaid met warme kleuren, weelderig groen en fijne zitjes. Zo kun je op de loungebanken achterin de shelter na een lezing rustig wat indrukken verwerken als je daar behoefte aan hebt. In de tent, waar het eten wordt geserveerd – over het eten straks meer! - kun je een gezellig plekje zoeken, alleen of met elkaar.

Niets moet maar zo'n omgeving nodigt beslist uit tot ontmoeten en uitwisselen, elkaar beter leren kennen en plezier maken. Immers, niets zo heilzaam als een onbevangen, vreugdevolle klik met elkaar. Balsem voor de ziel, denken wij.

En dan het eten
Ook daar hebben we goed over nagedacht. Natuurlijk moest het seizoensgebonden zijn. Streekgebonden vonden we ook belangrijk. En graag zo zuiver en puur mogelijk. Na wat zoeken vonden we het Utrechtse Qeet dat moeiteloos aan alle voorwaarden voldoet. Qeet zal ons de hele dag door verwennen met de lekkerste hapjes en drankjes en met een heerlijke lunch. Wat kun je zoal verwachten? Thee van Nederlandse bodem en lokaal gebrande koffie bijvoorbeeld. Maar ook: koekjes uit de Utrechtse Koekfabriek. En: bier dat is gebrouwen in de stad en sap dat afkomstig is van een landgoed net daarbuiten. En, hij mag natuurlijk niet ontbreken, de echte Utregse Kaas; pittig, knisperend en smeuïg. Mocht je je inschrijven voor het diner, ook dat zullen zij verzorgen.

Beleef het mee
Lees meer over het NVA Jubileumcongres op 17 september!
Of ga met een snelle link naar inschrijving, sprekers of programma. En word net zo enthousiast als wij!