Met de R én de C in de maand

September loopt op zijn einde. Nu de mooie dagen voorbij lijken moeten we  rekening gaan houden met de R in de maand én met de C van COVID-19.
In het licht van de oplopende besmettingscijfers kunnen we dat niet serieus genoeg nemen.

Als beroepsvereniging van top-acupuncturisten, die heel graag voor jou aan het werk blijven, vragen wij je oplettendheid. Met elkaar houden we COVID-19 buiten onze praktijken. Wij willen niet aangemerkt worden als brandhaard en de deuren weer moeten sluiten. Blijf thuis als je klachten hebt, hou je aan de regels in de praktijk en maak ook daarbuiten verstandige keuzes. Dank je wel!

Kacheltje
Met de R én de C in de maand heeft je acupuncturist de schone taak om
samen met jou je afweer op peil te houden. De blogs over je interne kacheltje opstoken met warme voeding en die uit het begin van de coronatijd zijn ook nu weer het lezen waard.

De wijsheden van oma
En herinner je de wijsheden van je oma: kleed je warm aan, pas op de tocht, ga op tijd naar bed, leef matig qua voeding en alcohol. En zorg voor je vitamientjes, uit natuurlijke bron of wat extra uit een potje. Een kleine studie uit Córdoba, Spanje, naar het effect van Vitamine D bij virale infecties duikt momenteel regelmatig op in de media. De publicatie is te vinden op Pubmed.

Afspraak maken
Wil je graag wat ondersteuning bij het in orde brengen of houden van je weerstand? Dan kun je uiteraard ook een afspraak maken met een goed opgeleide NVA-acupuncturist bij jou in de buurt.