Muziek om in te landen

Al eens een Acupunctuurcongres bezocht waar muziek een rol speelt? Je gaat
het meemaken op het buitencongres met festivalvibes van de NVA op
17 september aanstaande! Waarom muziek? Dat leggen we je graag uit. Het heeft alles te maken met het thema van dit NVA-jubileumcongres: Landen in jezelf.

Hoe dan?
Hoe doe je dat, landen in jezelf? En wat is dat, landen in jezelf? Even niks? Stil worden? Contact maken met je ziel? Verbinding zoeken met …? Of is er extase nodig om bij jezelf te komen? Door uit je dak te gaan, te dansen of extreem te sporten? Daar zijn we al bij het ‘hoe dan’ aangeland.

Misschien moet je er even over nadenken, maar iedereen heeft zo zijn manier(en) om die ‘staat van zijn’ (wat het dan ook is) te bereiken. Mediteren, zingen, de natuur in, wandelen, dansen, het water op, je leeg sporten, in het gras liggen, schilderen of hout hakken tot je erbij neervalt.

Muziek om tot jezelf te komen
Naar muziek luisteren hoort ook in dit rijtje thuis. Daarom heeft muziek ook een prominente rol gekregen tijdens ons congres. Celliste Maya Fridman komt ons helpen landen in Shelter 611 van Park Vliegbasis Soesterberg. Dat zij een album maakte, samen met anderen, geïnspireerd op de I Ching, het Boek der Veranderingen zorgt voor een direct lijntje met het domein van ons acupuncturisten. Hieronder meer over de I Ching in poëzie en muziek.

Beleef het mee!
Lees meer over het NVA Jubileumcongres op 17 september! Of ga met een snelle link naar inschrijving, sprekers of programma. En word net zo enthousiast als wij! Kom Landen in jezelf!