NVA-congres: hier moet je zijn!

Het is bijna zover. Nog één nachtje slapen, dan begint het buitencongres van de NVA mét festivalvibes, muziek om in te landen, sprekers voor alle zintuigen en geurbeleving. Wat wil je nog meer?

Nou, op de juiste tijd op de juiste plek zijn.
Nogal essentieel om als deelnemer van ons congres te landen op het juiste adres én daarna te Landen in Jezelf. Om jezelf niet al op de heenweg te verliezen wijzen we je graag op de instructies voor de treinreiziger en voor wie met de auto komt. Shelter 611 is geen rijtjeshuis en navigatiesystemen snappen niet hoe je er moet komen. Lees dus de aanwijzingen, alsjeblieft, onderaan deze pagina onder Congres: Bereikbaarheid Shelter 611, Met de trein of Met de auto.

Jasje mee
Of de duvel ermee speelt: het mooie weer lijkt voorbij. Het zal op de congresdag een stukje frisser zijn dan we de laatste tijd gewend waren. En misschien ook een beetje natter. In Noorwegen rijmt men: er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleer. Dat geeft raar Nederlands, maar je begrijpt de bedoeling. Neem een jasje mee, iets warms, dan kun je er tegen.

Juiste tijd
Inschrijving en koffie/thee: vanaf 08.30 uur
Feestelijke Opening: klokslag 09.20 uur

Tot morgen, 17 september, op het NVA buitencongres.