Spannend, een buitencongres!

12/08/2022 geplaatst in Actualiteit

Spannend, dat was het eerste woord dat de congrescommissie ontsnapte bij het allereerste bezoek aan Shelter 611. Een congres in een shelter op Park Vliegbasis Soesterberg is wel even wat anders dan in een aangeharkt congrescentrum.

Overleven?
Waarom zijn we er dan toch voor gezwicht? Tja, het leek wonderwel te passen bij de tijd waarin we leven, met de pandemie (min of meer) op zijn retour en met het gevoel van overleven in lockdowns nog in hoofd, hart en lijf. Een oorlog in Europa was toen nog niet in zicht. Hoe zorg je, ook als therapeut, voor je gezondheid onder uitdagende omstandigheden?

Bescherming én het leven vieren
Soms is er geen makkelijke weg, soms kies je zelf voor de moeilijkere weg. In alle gevallen moet je er iets van maken en kom je er hopelijk sterker uit. Een mooi thema, vonden we, en daarom een passende locatie. Een shelter en een festivaltent, bescherming én het leven vieren. Alleen, samen, met zorg, in verbinding met de mensen om je heen. TCM, micro- en macrokosmos.

Beleef het mee!
Lees meer over Shelter 611 en Park Vliegbasis Soesterberg! En word net zo enthousiast als wij! Beleef het mee op het NVA Jubileumcongres op 17 september.